Informasjon

Bilder fra kamp
Lillehammer-cup er en innendørsturnering for aldersbestemte lag fra smågutt og Jenter til junior. Turneringen foregår i hallene i Lillehammer og har sekretariat i Håkons Hall.

Cupen arrangeres av Lillehammer KFK og Lillehammer FK – og er Norges største turnering innendørs.

Cupen arrangeres for 20. gang i 2017. Første året deltok 82 lag, i 2016 deltok 280 lag.

Baner

Buss til Jorekstadhallen og Skogenhallen

De som ønsker busstransport til kamper i Jorekstadhallen og Skogenhallen, må bestille dette i sekretariatet i god tid før kampen skal spilles.

Kiosk/Kafé

Det blir salg av kiosk- og kaféteriavarer i Håkons Hall under turneringen. I Jorekstadhallen, Kringsjåhallen og Skogenhallen er det egne kiosker. Lunch serveres for kr. 100, lørdag og søndag.

Deltakerbånd

Alle spillere og lagledere får et deltakerbånd. Båndet må vises for å få gratis inngang i alle hallene under cupen. Båndene vil ligge i lagledermappene.

Inngang i hallene

Alle som ikke har godkjent armbånd i Lillehammer-cup, betaler kr 50,- pr pers for inngang i hallene. Egen billett for hele helgen (fre-, lør- og søndag) som gjelder for alle hallene kr. 100,-

Program selges for kr. 20,-

Premiering

Pokaler til vinnerlagene og premier til spillere på vinner- og lagene på andreplass. Det er ingen bronsefinale, utslåtte lag i semifinale ender begge på tredjeplass.

Lag som trekker seg etter at oppsettet er påbegynt får ikke refundert påmeldingsavgiften.